Urgent – LOCO

Serviciul Urgent – LOCO presupune livrarea expeditiei in aceeasi zi in Craiova. Serviciul permite transporturi de plicuri si colete cu greutati de pana la 10 kg si dimensiuni reduse (15 x 25 x 35 cm) . Se face o singura incercare de livrare. Expedierile nelivrate (ex: refuz primire la destinatar) vor fi returnate la expeditor in termen mediu de 24 de ore .

Redirectionarea unei expedieri catre alta adresa se poate face prin tarifarea unei noi trimiteri. Timpul maxim de asteptare pentru preluare sau livrare este de maxim 10 min. Timpul de asteptare reprezinta timpul maxim de stationare dedicat de curier in vederea ridicarii sau livrarii expeditiei, calculat din momentul in care curierul s-a prezentat la expeditor / destinatar.

CURIER LOCAL CRAIOVA isi rezerva dreptul de a nu asigura serviciul Urgent Loco, cu obligatia de a informa clientul despre acest fapt inainte de preluarea comenzii , in urmatoarele conditii: – conditii meteorologice nefavorabile independente de vointa firmei , cum ar fi , dar fara a se limita la : ceata , viscol , inzapeziri , ploi abundente , inundatii , cod galben , cod rosu , polei pe partea carosabila , etc.; – numar mare de comenzi inregistrate si aflate in operare ; – volum mare de comenzi in raport cu dotarea logistica existenta , datorata unor situatii deosebite , perioade de an aglomerate , cum ar fi , dar fara a se limita la : Craciun , Revelion , Paste , 1 si 8 martie , etc.

Acordul clientului la preluarea comenzii de catre CURIER LOCAL CRAIOVA, in conditiile anterior mentionate echivaleaza cu acceptarea de catre acesta a riscului de neexecutare a serviciului Urgent Loco asa cum este acesta descris in prezenta oferta .

Urgent – LOCO asigura:

  • ridicarea plicurilor si coletelor in maxim 30 minute de la sediul firmei dvs.
  • contactarea telefonica a destinatarului.
  • livrarea plicurilor si coletelor se face in orice colt al Iasului in maxim 3 de ore

8,211 Responses to "Urgent – LOCO"